В днешния динамичен свят не можем да си представим живота си без комуникация. Тя е неразделна и неразривна част от нас още от най-древни времена.

Днес, в света на модерните технологии, общуването между хората става все по-лесно. Няма значение, че вие си седите спокойно вкъщи и в същото време разговаряте с някого отдалечен на хиляди километри от вас.

За това няма никакъв проблем.

И докато техниката реши много от проблемите на общуването, то ние ви предлагаме да разрешим най-основният за вас – самият език.

Животът в наши дни е немислим без дори най-елементарните познания по английски език.

Било то за компютърни термини, които използвате в ежедневието си, бизнес кореспонденцията в офиса или дори ако щете да си поръчате бира в съседна европейска държава – английският език неминуемо ще ви потрябва в даден момент.

Незнанието на английски език често води до притеснение у човека комуто изведнъж му се е наложило да ползва дори и малкото, което знае.

Това е основен момент, на който ние в нашия учебен център сме намерили решение.

Нашата програма е разработена с помощта на психолози експерти с цел постепенно да придобиете увереност във възможностите дори когато все още не сте овладели езика в желаната от вас степен.

Тук идва и другото предимство на нашето обучение по английски език.

Различните нива на сложност.

Учебната ни програма следва утвърдените езикови правила и норми на Европейския съюз по отношение на броя, наименованията, съдържанието и придобитите знания за всяко едно ниво.

Откъде да започнете обучението си проверяваме с помощта на входен тест, който определя текущото ниво на вашите познания по слушане и четене с разбиране, както и писане.

Всяко от нивата на обучение завършва с изпит.

След като го положите успешно вие ще получите международно признат сертификат.

С него освен да докажете знанията си пред когото ви е необходимо, ще можете и да се запишете за обучение за следващото ниво.

Преподавателите, които ще ви обучават са не само хора знаещи английски, но и дипломирани педагози. Това е особено важно при по-младите ни курсисти, избрали да допълнят знанията и уменията си от училище или студентската скамейка.

Сградата на учебния център е климатизирана подходящо за всички сезони, така че да се чувствате комфортно и единственото нещо за което да мислите да е вашето обучение по английски и новите хоризонти, които ви открива то.

Разполагаме с автомати за студени и топли напитки, както и за закуски, с които да се подкрепите и тонизирате в почивките между отделните занятия.

Формата на обучението е вечерна и съботно-неделна.

Вие избирате кога да ни посещавате.

За желаещите могат да бъдат организирани и дневни курсове в работно време.