В днешния динамичен свят не можем да си представим живота си без комуникация. Тя е неразделна и неразривна част от нас още от най-древни времена.

Днес, в света на модерните технологии, общуването между хората става все по-лесно. Няма значение, че вие си седите спокойно вкъщи и в същото време разговаряте с някого отдалечен на хиляди километри от вас.

За това няма никакъв проблем.

И докато техниката реши много от проблемите на общуването, то ние ви предлагаме да разрешим най-основният за вас – самият език.

Животът в наши дни е немислим без дори най-елементарните познания по английски език.

Било то за компютърни термини, които използвате в ежедневието си, бизнес кореспонденцията в офиса или дори ако щете да си поръчате бира в съседна европейска държава – английският език неминуемо ще ви потрябва в даден момент.

Незнанието на английски език често води до притеснение у човека комуто изведнъж му се е наложило да ползва дори и малкото, което знае.

Това е основен момент, на който ние в нашия учебен център сме намерили решение.

Нашата програма е разработена с помощта на психолози експерти с цел постепенно да придобиете увереност във възможностите дори когато все още не сте овладели езика в желаната от вас степен.

Тук идва и другото предимство на нашето обучение по английски език.

Различните нива на сложност.

Учебната ни програма следва утвърдените езикови правила и норми на Европейския съюз по отношение на броя, наименованията, съдържанието и придобитите знания за всяко едно ниво.

Откъде да започнете обучението си проверяваме с помощта на входен тест, който определя текущото ниво на вашите познания по слушане и четене с разбиране, както и писане.

Всяко от нивата на обучение завършва с изпит.

След като го положите успешно вие ще получите международно признат сертификат.

С него освен да докажете знанията си пред когото ви е необходимо, ще можете и да се запишете за обучение за следващото ниво.

Преподавателите, които ще ви обучават са не само хора знаещи английски, но и дипломирани педагози. Това е особено важно при по-младите ни курсисти, избрали да допълнят знанията и уменията си от училище или студентската скамейка.

Сградата на учебния център е климатизирана подходящо за всички сезони, така че да се чувствате комфортно и единственото нещо за което да мислите да е вашето обучение по английски и новите хоризонти, които ви открива то.

Разполагаме с автомати за студени и топли напитки, както и за закуски, с които да се подкрепите и тонизирате в почивките между отделните занятия.

Формата на обучението е вечерна и съботно-неделна.

Вие избирате кога да ни посещавате.

За желаещите могат да бъдат организирани и дневни курсове в работно време.

Макар английският трайно да се е наместил на позицията на водещ международен език, немският никак не е загубил своите позиции. Безспорно английският е най-широко разпространеният език за международна комуникация, наложено от редица исторически обстоятелства, но въпреки това има много ситуации, при които немският език би ви бил необходим и от по-голяма полза.

Като всеки силен народ и немците не обичат да говорят на английски или друг чужд език. Това далеч не е взело такива размери както при французите, но бъдете уверени, че ще бъде посрещнати по-топло от всеки немец, ако заговорите на собствения му език. Работата с различни бизнес партньори и инвеститори също би наложила воденето на кореспонденция на немски. А при следването в някое от немските висши училища той е направо задължителен. Дори много от университети изискват предварително полагането на изпит по немски език, за да бъдат уверени, че студентите им имат необходимата основа.

Независимо какъв е вашият повод за изучаване на немски, ние можем да ви предложим качествено обучение на ниски цени с качество, което значително надвишава, това което сте очаквали от една езикова школа. Годините работа и сериозното ни отношение ни дават увереността да смятаме, че можем да сме от полза на всеки решил да се потопи в могъществото и същевременно красотата на този език.

Обучението ни по немски език следва всички норми на общоприетата Европейска езикова рамка. Избирайки да ни се доверите, вие можете да сте спокойни, че вашето обучение отговаря на всички правила, наложени от европейското и в частност от българското право.

Създадените условия за обучение са най-високо ниво. Учебни зали с достатъчно пространство, климатизация за вашия комфорт по време на обучението, мултимедийни устройства за по-голяма ефективност, учебни материали от утвърдени автори са само част от конкурентните ни предимства. Нашите преподаватели по немски език са сред водещите в тази област, както по отношение на самия език, така и в педагогическо естество, което е важно при по-малките ни курсисти.

При нас може да се запише всеки, който иска да изучава немски език, без всякакви ограничения. Няма значение дали сте да млад и стар, дали преди това някога сте изучавали немски или не, вие сте добре дошли при нас. Единственото, което трябва да направите е да положите един кратък текст в началото. Той ни помага да установим вашето ниво и да ви предложим най-удачният за вас вариант, с който да започнете.

Завършвайки нашия курс на обучение, вие ще сте напълно способни да положите успешно сертификационните изпити по немски за TOEFL и SAT.

Независимо от икономическата обстановка и всички други странични обстоятелства, професията на готвача винаги ще си остане търсена. Каквото и да си говорим, умения за приготвяне на храна, най-малкото с цел оцеляване, винаги ще се тачат. А ако надхвърлим чистата природна необходимост от просъществуването на човешкия вид, смятам всички ще се съгласите с мен, че качествата на един наистина добър готвач в изискан ресторант са винаги уважавани и добре възнаградени.

Ако сте приели работата на готвача да бъде ваше професионално поприще или просто искате да подобрите кулинарните си умения, ние ви предлагаме курс за придобиване на професията „Готвач“, по време на който ще научите:

§ Основните видове хранителни продукти и характерното за всяка от тях

§ Как да познавате и избирате най-добрите продукти за ястията, които приготвяте

§ Техники за съхранение на продуктите

§ Основни умения при рязане, транжиране, обезкостяване, фламбиране

§ Начин за предварителна подготовка, преработка и третиране на продуктите

§ Технология на приготвяне на различните ястия

§ Тънкостите при топлинната обработка на продукти

§ Как да приготвяте ястия с преобладаваща топлинна обработка, пържене, варене, печене или задушаване

§ Как да приготвяте десерти

§ Как да заменяте различните продукти в ястията, които приготвяте

§ Как да приготвяте някои традиционния ястия от най-популярните кухни – италианска, френска, китайска, българска и др.

Курсът дава и допълнителни знания относно теми, свързани пряко с работата на един добър готвач:

§ Основи на ресторантьорството

§ Организация на процесите на работа в кухнята, кухненско обзавеждане, посуда и др.

§ Безопасна работа с кухненско оборудване

§ Хигиенни правила и норми

Обучението е свързано с покриването на минимален хорариум от часове от програма за обучение, съгласувана с Министерството на образованието и науката. Ние се стремим да сме в ползва и облекчение на нашите курсисти. Затова времето за обучение е гъвкаво и може да бъде съобразено съгласно другите ви ангажименти.

Ние подхождаме с разбираме и ще адаптираме обучението в унисон с вашите възможности, бързина на напредък и най-вече желание. Защото ние в нашия учебен център споделяме философията, че успява да се научи само онзи, който го иска истински.

Уникалното по време на нашия курс е, че ястията, които приготвяте докато се учите, ще бъдат поднасяни в истински ресторанти на истински клиенти, а вие ще можете да се убедите от първа ръка каква е „оценката“ за труда ви от най-важният коректив – клиентът.

Позволете ни да ви запалим с магията на готвенето. Ние сме уверени, че след това ще споделите със семейство и приятели на какво сме ви научили по най-добрия начин.

Курс.нет - Курсове и обучение в учебен център Професионалист .

 

В този сайт ще намерите информация за индивидуални и корпоративни курсове и обучение.

На този сайт можете да публикувате информация за наличните курсове и обучение, които предлагате.

Курсът.net може да използвате Вашето развитие и кариера, за да изберете и да използвате Вашите умения и професионална квалификация по следните дисциплини:

Курсове за професия

Курсое за монтьори курс за механици

Курсове за готвачи

Курсове за мотокари

Курсове по програма Аз Мога.

Курсове език

Курс по английски език с професионална насочена и тематика е необходимо да се търси и намери на работа. 

Курс по Немски

Шофьорски курсове

Имайте препоръки, че животът е на един човек, основно непрекъснато обучение и самоусъвършенстване с курс.net .

Избрани от тази философия, ние сме приложили този начин на работа, така че да бъдем полезни на онези, които мислят като нас и които търсят непрекъснато да научат нови неща.

Независимост от вашите мотиви за обучение, което е направено от лична амбиция за търсене на работа или поредно стъпка от кариерното ви развитие в служба, ние ще работим с респект и уважение към всеки, който се стреми да се развива, предлагайки мъже, качествено обучение на оптимална цена.

Нашето предимство пред всички останали, които предлагат обучение и курсове е индивидуален подход и внимание към всеки, който е доверил да бъде наш курсист.

Доверете се за вас и за вас, за да видите докажем и за вас.

 шофиорски курсове kursove za gotvachi

Курсове за мотокар и електрокар

Често в българските промишлени предприятия извършването на повече от една дейност от един човек не е изолиран случай, а по-скоро установена практика. Много служители – монтьори, заварчици, електроженисти, шлосери и др., независимо от другите си задължения изпълняват и дейностите на мотокаристи. Макар на тази професия в общия случай да се гледа като на нещо допълнително, тя е много отговорна и крие в себе си много рискове както за водача, така и за околните. Тези допълнителни отговорности носят със себе си и съответните облаги, като например по-голямо възнаграждение, допълнителен отпуск и др. Ако искате и вие да се възползвате от това и да станете по-конкурентни на пазара на труда, то ние имаме решение за вас.

Нашият учебен център организира курсове за обучение на мотокаристи за управление и работа с мотокари. Програмата за обучение е съгласувана и одобрена от Министерството на образованието и отговаря на всички приложими нормативни изисквания. Притежаваме целия набор от изисквани от закона лицензии и одобрения за извършването на учебна дейност и сме вписани в съответните регистри. След успешното приключване на обучението курсистите получават свидетелство за правоспособност. Съгласно наредбата всички мотокаристи трябва да носят със себе си свидетелството по време на работа.
За да се запишете за нашия курс за мотокаристи, следва предварително да подготвите следните документи – копие от диплом за завършено минимум основно образование, копие на личната ви карта, копие от свидетелство за правоуправление (шофьорска книжка), медицинско свидетелство, 2 снимки паспортен формат и заявление за записване.

Продължителността на обучението освен от нашата одобрена програма се влияе и от индивидуалните способности и желания на курсистите. Теоретичната част на обучението се провежда в офиса на учебния ни център, а практическите занимания са на тренировъчната ни площадка. Има опция за провеждане на практически занятия и на място при вас и вашата организация. Графикът е съобразен със служебните ви задължения.
Можем да ви предложим обучение както на наш тренировъчен мотокар, така и на машината, която вие ще управлявате след преминаването на курса. Курсът ни включва следните основни теми – запознаване с устройството на мотокарите, популярни модели мотокари (предимства и недостатъци), основни движения и маневри, рискове, избягване и начини за реакция при аварийни ситуации по време на работа, мерки за безопасност, съображения относно заобикалящата работна среда, нормативни изисквания при работата с мотокари и др.

Можете да разчитате на коректното ни отношение и на професионализъм от страна нашите преподаватели. С готовност ще ви предадем дългогодишния си опит в работата с мотокари и други повдигащи машини и съоръжения. С нашия учебен център вие правите първата си крача по пътя на развитието и успеха.