Макар английският трайно да се е наместил на позицията на водещ международен език, немският никак не е загубил своите позиции. Безспорно английският е най-широко разпространеният език за международна комуникация, наложено от редица исторически обстоятелства, но въпреки това има много ситуации, при които немският език би ви бил необходим и от по-голяма полза.

Като всеки силен народ и немците не обичат да говорят на английски или друг чужд език. Това далеч не е взело такива размери както при французите, но бъдете уверени, че ще бъде посрещнати по-топло от всеки немец, ако заговорите на собствения му език. Работата с различни бизнес партньори и инвеститори също би наложила воденето на кореспонденция на немски. А при следването в някое от немските висши училища той е направо задължителен. Дори много от университети изискват предварително полагането на изпит по немски език, за да бъдат уверени, че студентите им имат необходимата основа.

Независимо какъв е вашият повод за изучаване на немски, ние можем да ви предложим качествено обучение на ниски цени с качество, което значително надвишава, това което сте очаквали от една езикова школа. Годините работа и сериозното ни отношение ни дават увереността да смятаме, че можем да сме от полза на всеки решил да се потопи в могъществото и същевременно красотата на този език.

Обучението ни по немски език следва всички норми на общоприетата Европейска езикова рамка. Избирайки да ни се доверите, вие можете да сте спокойни, че вашето обучение отговаря на всички правила, наложени от европейското и в частност от българското право.

Създадените условия за обучение са най-високо ниво. Учебни зали с достатъчно пространство, климатизация за вашия комфорт по време на обучението, мултимедийни устройства за по-голяма ефективност, учебни материали от утвърдени автори са само част от конкурентните ни предимства. Нашите преподаватели по немски език са сред водещите в тази област, както по отношение на самия език, така и в педагогическо естество, което е важно при по-малките ни курсисти.

При нас може да се запише всеки, който иска да изучава немски език, без всякакви ограничения. Няма значение дали сте да млад и стар, дали преди това някога сте изучавали немски или не, вие сте добре дошли при нас. Единственото, което трябва да направите е да положите един кратък текст в началото. Той ни помага да установим вашето ниво и да ви предложим най-удачният за вас вариант, с който да започнете.

Завършвайки нашия курс на обучение, вие ще сте напълно способни да положите успешно сертификационните изпити по немски за TOEFL и SAT.